Direct Taxeren

Taxatie Haarlemmermeer

Direct Taxeren taxeert woningen in Haarlemmermeer en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €295,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie zonder NWWI is slechts €225,-. Een taxatie met NWWI is binnen 5 dagen klaar en een taxatie zonder NWWI is al binnen 3 dagen gereed!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Haarlemmermeer kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een droogmakerij en gelijknamige gemeente. De gemeente Haarlemmermeer was ooit een enorme watervlakte en is nu omringt door een ringvaart van ruim 60 kilometer. Langs de ringvaart liggen veel dorpen en buurtschappen. Aanvankelijk was Haarlemmermeer een landbouwgemeente, maar in de 20ste eeuw kwam de glastuinbouw op en werd de Luchthaven Schiphol ontwikkeld. In de gemeente Haarlemmermeer zijn een aantal rijksmonumenten en oorlogsmonumenten.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Haarlemmermeer wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Haarlemmermeer te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Haarlemmermeer.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport kan worden opgesteld met en zonder NWWI-certificatie. Het eerste heeft u binnen drie werkdagen in uw e-mailbox. Zonder NWWI kan het nog sneller, want u heeft het taxatierapport dan al binnen één werkdag digitaal tot uw beschikking!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Haarlemmermeer? Neem dan contact op!

Taxatie erkend door alle banken

Vraag een taxatierapport aan


bel Direct TaxerenBel 020-422 38 46 of vraag direct een erkend taxatierapport aan:

  • rapport met NWWI is €295
  • rapport zonder NWWI slechts €225

Binnen 24 uur een afspraak!

Geslacht
ManVrouw
NWWI Rapport nodig?
JaNee
Betreft het een spoedtaxatie?
JaNee
Nationale Hypotheek Garantie nodig?
JaNee

Indien u aanvullende informatie heeft, geef dat hieronder aan:

Heeft u nog vragen, neem dan contact op!