Direct Taxeren

Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM)

De Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) is opgericht in 1898 en is er voor makelaars, NVM-taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging biedt naar eigen zeggen doelgerichte ondersteuning aan de bij de organisatie aangesloten leden. Inmiddels heeft de NVM ruim drieduizend leden waarvan Direct Taxeren er één van is.

NVM-taxateurs

Bent u een professional of particuliere opdrachtgever? De NVM-taxateur van Direct Taxeren is dé adviseur voor alle mogelijke facetten in de woningmarkt in regio Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de aan- of verkoop van uw huidige of nieuwe woning of wanneer u bij een echtscheiding de waarde van uw woning wil vastleggen.

Waarom een NVM-taxateur?

Indien u kiest voor een NVM-taxateur, bent u verzekerd dat deze zich houdt aan de strenge eisen van de NVM. Dit heeft voor u als voordeel dat u op een objectieve en deskundige manier geholpen wordt bij het kopen of verkopen van uw huis. Een van die regels is dat NVM-taxateurs alleen voor de verkoper of alleen voor de koper mag optreden. Daarnaast moeten ze zich houden aan de NVM Erecode en zijn ze verplicht cursussen en trainingen te volgen om hun kennis op peil te houden.

NVM-taxateurs bij Direct Taxeren

Direct Taxeren werkt uitsluitend met de door de NVM erkende taxateurs uit Amsterdam. Al onze NVM-taxateurs zijn beëdigd door de rechtbank. Hierdoor staan wij in voor de kwaliteit, ervaring en integriteit die u van een NVM-taxateur mag verwachten. Bij ons krijgt u nimmer te maken met gebrek aan kwaliteit of een zolderkamerNVM-taxateur. Met de erkenning van de NVM is Direct Taxeren de beste partner voor de taxatie van uw woning in Amsterdam.

Garantie

Direct Taxeren garandeert u dat uw woning in regio Amsterdam te allen tijde door een door de NVM erkende NVM-taxateur wordt beoordeeld. Deze NVM-taxateur gaat dezelfde dag nog voor uw aan het werk. Na het vaststellen van de waarde van uw object, gaan wij direct aan de slag. Zo heeft u binnen 24 een afspraak en binnen enkele dagen een D-Tax taxatierapport in huis. Kiest u daarbij nog voor een NWWI-keurmerk, dan heeft u het rapport binnen enkele dagen beschikbaar.

Altijd de laagste prijs

Alle NVM-taxateurs van Direct Taxeren zijn door de NVM erkend. Dat houdt in dat zij voldoen aan de kwalitatieve eisen die door deze branchevereniging zijn vastgesteld. Wij garanderen dat dit kwaliteitsniveau altijd voor de laagste prijs aan u wordt aangeboden. Bij Direct Taxeren kunnen onze NVM-taxateurs immers leunen op ruimschootse kennis en ervaring. Vandaar dat efficiëntie voorop staat en dat ziet u terug in de uiteindelijke prijs.

Overige keurmerken

Bij Direct Taxeren heeft u de keuze uit een taxatierapport zonder en met NWWI-certificatie. Het NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut en valideert de rapporten die door de NVM-taxateurs is opgesteld. Het rapport met NWWI-certificatie is slechts 475 euro. Verder beschikken wij over een Vastgoed Certificaat.

Contact met de NVM

Heeft u een vraag of opmerking over een NVM-taxateur? Dan kunt u de afdeling Consumentenvoorlichting van het NVM rechtstreeks benaderen op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur via 030 – 6085189.

Contact met Direct Taxeren

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Direct Taxeren via het contactformulier of telefonisch via 020-422 38 46. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Makelaar Amsterdam

Zoekt u een makelaar in Amsterdam? Neem dan contact op met Emanuels Makelaardij. Deze makelaar heeft meer dan 25 jaar ervaring in Amsterdam en uitgebreide kennis van alle Amsterdamse buurten: Amsterdam Centrum, Amsterdam NoordAmsterdam ZuidAmsterdam WestAmsterdam OostAmsterdam Zuid OostAmsterdam Osdorp.

Geef een reactie