Direct Taxeren

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut en valideert rapporten van NVM-taxateurs. Zij zien er op toe dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld is en uniform is. Daarnaast hanteert het instituut ook het doel om de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties te vergroten. Op die manier krijgen geldverstrekkers en consumenten een helder en objectief taxatierapport dat inzicht geeft in de daadwerkelijke waarde van een woning. Ook draagt het hiermee bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

Aangesloten NWWI-taxateurs

Het NWWI hanteert een strenge selectieprocedure voordat een NVM-taxateur aangesloten kan worden. Zo kan een NVM-taxateur zich alleen aansluiten als deze:

  • Is aangesloten bij één van de brancheorganisaties NVM, VBO, VastgoedPRO of NVR
  • Staat ingeschreven in één van de twee kwaliteitsregisters: VastgoedCert of SCVM
  • In het bezit is van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar
  • Het kennisniveau op peil houdt door het aantoonbaar volgen van permanente educatie

Wij hanteren strenge selectievoorwaarden voor onze NVM-taxateurs om u zo van de juiste bruikbare informatie te voorzien. Vandaar dat al onze NVM-taxateurs zijn aangesloten bij het NVM en u kunt kiezen of u wel of geen NWWI-gecertificeerd rapport wilt.

Over het NWWI

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en wordt geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). NWWI is ISO gecertificeerd en voldoet aan de strenge eisen die door de WEW wordt opgesteld. De taxatierapporten worden gevalideerd door goed opgeleide en ervaren NVM-taxateurs.

Direct Taxeren met NWWI

Wanneer u kiest voor een taxatie met de NWWI-erkenning, dan krijgt u die bij ons tegen de beste voorwaarden. Een belangrijk voordeel van een degelijk gecontroleerd en geverifieerd taxatierapport is dat het rapport door alle banken en financiële instellingen erkend wordt. Direct Taxeren levert het NWWI taxatierapport binnen enkele dagen op voor slechts 475 euro inc BTW. De volgende zaken zijn hierbij van toepassing:

• U beschikt snel over een digitaal gewaardeerd rapport
• Direct Taxeren levert deze taxatie als enige voor de laagste prijs
• Veel banken eisen een erkenning van het NWWI
• Alle NVM-taxateurs van Direct Taxeren zijn erkend door de NVM

 

Video

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Direct Taxeren voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met 020-422 38 46. Een medewerker van Direct Taxeren neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie