Direct Taxeren

NWWI

NWWI staat voor het Nederlands Woning Waarde Instituut en valideert rapporten van NVM-taxateurs. Het NWWI ziet er op toe dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld is en uniform is. Daarnaast hanteert NWWI ook het doel om de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties te vergroten. Op die manier krijgen geldverstrekkers en consumenten een helder en objectief taxatierapport dat inzicht geeft in de daadwerkelijke waarde van een woning. Ook draagt het hiermee bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

Aangesloten NWWI -taxateurs

Het NWWI hanteert een strenge selectieprocedure voordat een NVM-taxateur aangesloten kan worden bij het NWWI. Zo kan een NVM-taxateur zich alleen aansluiten als deze:

  • Is aangesloten bij één van de brancheorganisaties NVM, VBO, VastgoedPRO of NVR
  • Staat ingeschreven in één van de twee kwaliteitsregisters: VastgoedCert of SCVM
  • In het bezit is van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar
  • Het kennisniveau op peil houdt door het aantoonbaar volgen van permanente educatie

Wij hanteren strenge selectievoorwaarden voor onze NVM-taxateurs om u zo van de juiste bruikbare informatie te voorzien. Vandaar dat al onze NVM-taxateurs zijn aangesloten bij het NVM en u kunt kiezen of u wel of geen NWWI gecertificeerd rapport wilt.

Over het NWWI

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en wordt geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). NWWI is ISO gecertificeerd en voldoet aan de strenge eisen die door de WEW wordt opgesteld. De taxatierapporten worden gevalideerd door goed opgeleide en ervaren NVM-taxateurs.

Direct Taxeren met NWWI

Wanneer u kiest voor een taxatie met de erkenning van het NWWI, dan krijgt u die bij ons tegen de beste voorwaarden. Een belangrijk voordeel van een door het NWWI gecontroleerd taxatierapport is dat het rapport door alle banken en financiële instellingen erkend wordt. Direct Taxeren levert het NWWI taxatierapport binnen vijf dagen op voor slechts 295 euro. De volgende zaken zijn hierbij van toepassing:

• U beschikt snel over een digitaal gewaardeerd rapport
• Direct Taxeren levert deze taxatie als enige voor de laagste prijs
• Veel banken eisen een erkenning van het NWWI
• Alle NVM-taxateurs van Direct Taxeren zijn erkend door de NVM

Direct Taxeren zonder NWWI

U kunt bij ons ook terecht voor een woningtaxatie zonder de controle van het NWWI. In sommige gevallen is dit mogelijk: zo kan het voorkomen dat uw bank de erkenning niet verplicht stelt. U kunt dan 85 euro besparen op de taxatie. In de fase waarin u de aan- of verkoop van een woning overweegt, is het handig om inzicht te krijgen in de waarde van het betreffende vastgoedobject. Bij Direct Taxeren heeft u binnen 24 uur een afspraak en levert uw taxatierapport zonder erkenning van het NWWI al binnen slechts drie werkdagen op. U krijgt dan een kwalitatief uitstekend taxatierapport tegen de laagste prijs. Dankzij onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om deze voor slechts 225 euro op te leveren!

Video NWWI

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Direct Taxeren voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met 020-422 38 46. Een medewerker van Direct Taxeren neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Taxatie erkend door alle banken

Vraag een taxatierapport aan


bel Direct TaxerenBel 020-422 38 46 of vraag direct een erkend taxatierapport aan:

  • rapport met NWWI is €295
  • rapport zonder NWWI slechts €225

Binnen 24 uur een afspraak!

Geslacht
ManVrouw
NWWI Rapport nodig?
JaNee
Betreft het een spoedtaxatie?
JaNee
Nationale Hypotheek Garantie nodig?
JaNee

Indien u aanvullende informatie heeft, geef dat hieronder aan:

Heeft u nog vragen, neem dan contact op!