Direct Taxeren

Taxatie Ilpendam

Bij Direct Taxeren taxeren we woningen in Ilpendam voor een objectieve waardebepaling van uw woning of appartement dat nodig is voor het aanvragen van een financiering. Dit gebeurt uitsluitend door erkende taxateurs met ruim 20 jaar ervaring. Daardoor krijgt u een deskundig en objectief waardeoordeling van uw huis. U heeft binnen 24 uur een afspraak. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Ilpendam kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Aanvraag

Als u een pand in Ilpendam wil kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de waarde van het pand vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve, serieuze en professionele partner die deze woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Ilpendam te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door ons aanvraagformulier op onze website in te vullen.

Hoe werkt een taxatie?

Wanneer u de aanvraag voor een taxatierapport in Ilpendam op deze pagina invult, gaan we direct voor u aan de slag. Een erkende NVM-taxateur neemt contact met u op om langs te komen bij uw woning. Daarbij worden de diverse ruimtes in en de ligging van uw huis in Ilpendam geanalyseerd om tot een juist waardeoordeel te komen.

Terug op kantoor werken we uw taxatie direct uit en ontvangt u het taxatierapport binnen 3 dagen in uw mailbox. Wanneer u een taxatie met NWWI-certificatie nodig heeft, dan wordt de taxatie door het NWWI gecontroleerd en heeft u een gevalideerd taxatierapport zo spoedig mogelijk in huis.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Ilpendam? Neem dan contact op!

Geef een reactie