Direct Taxeren

Taxatie Uithoorn

Direct Taxeren taxeert woningen in Uithoorn en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in deze regio kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Uithoorn

Uithoorn ligt ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Amsterdam gelegen aan de Amstel. De gemeente Uithoorn is een gezellige woongemeente bestaande uit de woonplaatsen Uithoorn en de Kwakel. Enerzijds heeft Uithoorn een dorps en landelijk gezicht en anderzijds heeft het een economische karakterer gericht op bloemenveiling.

Centraal gelegen in de Randstad bent u via verbindingswegen vanuit Uithoorn zo in Amsterdam of Amstelveen. Hoewel Uithoorn geen eigen treinstation heeft is het ook met OV prima bereikbaar.

Woningen

Uithoorn kent een grote verscheidenheid in woningaanbod. Vanaf 1950 tot de zeventiger jaren zijn er in Uithoorn veel huizen gebouwd om werknemers in de regio Amsterdam te huisvesten. Deze woningen staan veelal aan hofjes en pleinen en passen met hun jaren 30 architectuur goed bij de omliggende gebieden. In de afgelopen jaren zijn er veel eengezinswoningen met sociale- en middeldure huur gebouwd. Ook zijn er in de laatste jaren veel koopwoningen gerealiseerd.

Als u een woning in Uithoorn koopt kunt u genieten van goede winkelvoorzieningen in het dorpscentrum. U vindt hier een overdekte winkelpassage en een divers aanbod van winkels. Ook bestaat er een bloeiend verenigingsleven op sportief gebied. U vindt in Uithoorn een groot natuurgebied waar het Zijdelmeer het middelpunt vormt.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Uithoorn te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van het pand.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen enkele werkdagen in uw e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Uithoorn? Neem dan contact op!

Geef een reactie