Direct Taxeren

Taxatie Westzaan

Direct Taxeren taxeert woningen in Westzaan en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in deze regio kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Westzaan

Westzaan is een klein dorp en een voormalige gemeente in de Zaanstreek. In Westzaan stonden vroeger wel 150 molens waar er nu nog maar vijf van over zijn, waaronder de allereerste en enige windpapier-molen ter wereld. Westzaan is ook het oudste dorp in de Zaanstreek. Verder is een deel van Westzaan een beschermd dorpsgezicht en telt het veel rijksmonumenten.

Woningen in Westzaan

Het grootste deel van de stad bestaat uit lintbebouwing langs een dijk die de Westzanerpolder doorsnijdt. Het bestaat uit meerdere buurtschappen. Het centrum van Westzaan heeft een romantische en karakteristieke uitstraling en is gekenmerkt door de mooie baksteenarchitectuur. In Westzaan wordt tegenwoordig veel nieuwbouw gerealiseerd. Op de locatie van de voormalige papierfabriek, middenin de bestaande woonwijk, wordt op dit moment gewerkt aan 23 nieuwe woningen.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Westzaan wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Westzaan te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Westzaan.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen ongeveer drie werkdagen in uw e-mailbox.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Westzaan? Neem dan contact op!

Geef een reactie