Direct Taxeren

Taxatie Haarlem

Direct Taxeren taxeert woningen in Haarlem en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Haarlem kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Haarlem

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de randstad. Het is de een na grootste stad van Noord Holland en de 12de van Nederland. In de vroegmoderne tijd ontwikkelde Haarlem zich cultureel als schildersstad en industrieel als textielstad. De oude kern van de stad is beschermd stadsgezicht en dit is goed terug te zien aan alle gebouwen, straten, pleinen, grachten en bruggen. Sinds de jaren ‘90 fungeert Haarlem als overloop voor Amsterdam door zijn centrale ligging. Haarlem heeft met zijn vele hofjes en straatjes een erg gezellige uitstraling en het is ook niet moeilijk te begrijpen dat veel mensen hier met plezier wonen.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Haarlem wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Haarlem te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Haarlem.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. U heeft uw rapport al binnen enkele werkdagen binnen in de e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Haarlem? Neem dan contact op.

Geef een reactie