Direct Taxeren

Taxatie Badhoevedorp

Direct Taxeren is gespecialiseerd in het taxeren van woningen en appartementen in Badhoevedorp en omstreken. U heeft vaak bij het aanvragen van een hypotheek een taxatierapport nodig, zodat de bank weet hoeveel de woning waard is. Met het taxatierapport van Direct Taxeren heeft u een sterk middel voorhanden. Wij werken uitsluitend met erkende taxateurs die beschikken over ruim twintig jaar aan vakinhoudelijke en relevante werkervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundige en objectieve waardebeoordeling. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Badhoevedorp kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Locatie Badhoevedorp

Het centraal gelegen Badhoevedorp behoort tot de gemeente Haarlemmermeer en ligt centraal tussen luchthaven Schiphol en Amsterdam, aan de A9. De drukte en hectiek van Amsterdam zijn binnen handbereik, hoewel Badhoevedorp als een rustig dorp aanvoelt. Het dorp beschikt over uitstekende vervoersverbindingen met Amsterdam, en heeft ook uitgebreide sport- en recreatievoorzieningen.

Woningen in Badhoevedorp

Badhoevedorp groeide halverwege vorige eeuw uit tot een Amsterdams tuindorp. Het dorp had een belangrijke functie: arbeiders en werknemers van Luchthaven Schiphol werden in Badhoevedorp gehuisvest. . Veel wijken in Badhoevedorp zijn echte tuinwijken met lage eengezinswoningen met voor- en achtertuin. Ook vinden we er veel twee-onder-één-kap-woningen, gebouwd in de jaren 70 en 80. In het oorspronkelijke centrum staan statige vrijstaande herenhuizen. Het westelijke deel van het dorp bestaat voor een groot deel uit serviceflats van meerdere verdiepingen.

Hoe werkt een taxatie

Het proces van een taxatie start op het moment dat u de aanvraag voor het rapport invult op deze pagina. Direct Taxeren gaat na ontvangst van uw aanvraag gelijk aan de slag. Eén van onze erkende NVM-taxateurs neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Bij het taxeren van de betreffende woning kijken we naar de verschillende ruimtes in en de ligging van uw huis of appartement in Badhoevedorp. Zo maken wij een grondige analyse zodat we kunnen komen tot een juist waardeoordeel.

Taxatierapport

Eenmaal getaxeerd, werken wij het taxatierapport direct voor u uit op kantoor. Dankzij onze efficiënte manier van werken heeft u binnen één tot drie dagen het rapport in uw e-mailbox.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Badhoevedorp? Neem dan contact op!

Geef een reactie