Direct Taxeren

Taxatie Middenmeer

Direct Taxeren taxeert woningen in Middenmeer en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Deze taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Middenmeer kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Middenmeer

Middenmeer is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollands Kroon. Middenmeer bestaat uit akkerbouwgebied, met veel glastuinbouw, metaalwerk en graanopslag.

Middenmeer ligt aan de A7, de N242 en de N248 en is zo makkelijk te bereiken.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Middenmeer wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Middenmeer te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Middenmeer.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen slechts een paar werkdagen in uw e-mailbox.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Middenmeer? Neem dan contact op!

Geef een reactie