Direct Taxeren

Taxatie Hoofddorp

Heeft u een woning in Hoofddorp op het oog of bent u van plan uw huidige te verkopen? Op het gebied van waardebepaling wordt u door Direct Taxeren geheel ontzorgt. Dankzij twee decennia aan vakinhoudelijke werkervaring zijn wij in staat om uw woning in Hoofddorp met de grootst mogelijke nauwkeurigheid op waarde te schatten. U heeft een taxatie zonder NWWI binnen 24 uur in huis. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Hoofddorp kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Hoofddorp

Hoofddorp is een relatief jonge plaats in de gemeente Haarlemmermeer in Noord-Holland. De plaats is ontstaan uit de drooglegging van de Haarlemmermeer halverwege de negentiende eeuw. De omgeving van Hoofddorp is typisch Nederlands: weidse polderlandschappen. De rechthoekige bebouwing van Hoofddorp is strategisch gelegen ten westen van Schiphol met de A4 en A5 die langs het dorp liggen. Aan de andere kant ligt het strand van Zandvoort op slechts 15 km afstand.

Hoofddorp door de jaren heen

Hoofddorp groeit al jaren gestaag. Het inwonertal verachtvoudigde in slechts 30 jaar tijd tot bijna 75.000. We verwachten dat door de nieuwbouwplannen aan de westrand van Hoofddorp de groei doorzet tot een inwonersaantal van 90.000 in 2020. De woningmarkt is dus gevarieerd en volop in beweging. De jonge leeftijd van de plaats wordt weerspiegeld in de nieuwe en moderne huizen en appartementen en de jonge leeftijd van de bewoners.

Uw woning in Hoofddorp taxeren

In toenemende mate vragen banken bij het verstrekken van financiën om een taxatie van de waarde van de woning. Deze dient die door een erkende partner te worden verricht. In zulke gevallen schakelt u Direct Taxeren in. U kunt dit doen door het aanvraagformulier op onze website volledig in te vullen. Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Erkende NVM-taxateurs

Eén van onze erkende NVM-taxateurs neemt direct contact met u op voor een afspraak op locatie. De taxateur bepaalt de woningwaarde aan de hand van de inhoud en beschikbare ruimten. Verder kijkt hij naar de omgeving, waarop hij snel kan komen tot een accurate woningtaxatie. Eenmaal terug op kantoor worden de bevindingen verwerkt tot een professioneel taxatierapport dat u met NWWI-certificatie binnen drie dagen in uw e-mailbox tegemoet kunt zien.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Hoofddorp? Neem dan contact op!

Geef een reactie