Direct Taxeren

Taxatie Landsmeer

Bij Direct Taxeren geven onze ervaren taxateurs een taxatie van uw (toekomstige) woning in Landsmeer. Wij leveren een objectieve waardebepaling van de betreffende woning en doen dit op basis van ruim twintig jaar werkervaring. Uitsluitend werken wij met erkende taxateurs de woning die u wilt kopen of verkopen op de juiste waarde te beoordelen. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Waarom een woningtaxatie?

Of u nu een woning in Landsmeer wilt kopen of een woning te koop aanbiedt: taxeren kan in beide gevallen noodzakelijk zijn. Zo kunnen hypotheekverstrekkers zoals banken en pensioenfondsen het taxeren van uw woning in Landsmeer onderdeel uit laten maken van de gehele procedure. In dat geval heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die zijn sporen binnen het woning taxeren ruimschoots heeft verdiend.

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Landsmeer kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Hoe werkt een taxatie

Als u een woning in Landsmeer wilt kopen of wilt verkopen, is de kans groot dat u op zoek bent naar een goede taxateur. Bij Direct Taxeren vragen wij u allereerst om het formulier op de website in te vullen. Vervolgens krijgen wij uw aanvraag binnen waarop wij direct contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak taxeren wij de woning in Landsmeer en letten hierbij op een aantal essentiële punten. Zo kijken wij naar de indeling en inhoud van de betreffende woning. Verder nemen wij een aantal externe factoren mee zoals de ligging en de omgeving.

Taxatierapport

Dankzij de efficiënte werkwijze van Direct Taxeren, heeft u al binnen 24 een afspraak en ontvangt u na enkele dagen het NWWI-gecertificeerde taxatierapport in uw e-mailbox.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor een woning in Landsmeer? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie