Direct Taxeren

Taxatie Vijfhuizen

Bij Direct Taxeren taxeren we woningen in Vijfhuizen voor een objectieve waardebepaling van uw woning of appartement dat nodig is voor het aanvragen van een financiering. Dit gebeurt uitsluitend door erkende taxateurs met ruim 20 jaar ervaring. Daardoor krijgt u een deskundig en objectief waardeoordeling van uw huis. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Vijfhuizen woning-taxatie onderdelen:

Bij woningen in Vijfhuizen kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Hoe werkt een taxatie?

Wanneer u de aanvraag voor een taxatierapport in Vijfhuizen op deze pagina invult, gaan we direct voor u aan de slag. Een erkende NVM-taxateur neemt contact met u op om langs te komen bij uw woning. Daarbij worden de diverse ruimtes in en de ligging van uw huis in Vijfhuizen geanalyseerd om tot een juist waardeoordeel te komen.

Terug op kantoor werken we uw taxatie direct uit en ontvangt u het taxatierapport binnen 24 uur in uw mailbox. Wanneer u een taxatie met NWWI-certificatie nodig heeft, dan wordt de taxatie door het NWWI gecontroleerd en ontvangt u een gevalideerd taxatierapport binnen 3 dagen in uw mailbox.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Vijfhuizen? Neem dan contact op of kom bij ons langs!

Geef een reactie