Direct Taxeren

Taxatie Aalsmeer

Wilt u uw woning in Aalsmeer laten taxeren? Bij Direct Taxeren taxeren onze erkende taxateurs met ruime ervaring in de regio uw huis. Een objectieve waardebepaling is soms noodzakelijk voor het afsluiten voor de financiering voor een nieuwe woning. Ook als u een huis in Aalsmeer wilt verkopen is een waardebepaling wenselijk. Neem contact op en u heeft binnen 24 een afspraak. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Wonen in Aalsmeer

Recreatiemogelijkheden buiten en het gemak van de grote stad dichtbij zijn twee goede redenen om in Aalsmeer te gaan wonen. Om deze reden kiezen mensen die een gezinsleven combineren met een goede baan in deze regio als uitvalsbasis.

Woningen in Aalsmeer

Het buitenleven dat Aalsmeer biedt is niet alleen bestemd voor het hogere segment. Er bestaat hier een ruime keuze aan betaalbare eengezinswoningen. Het woningaanbod in het centrum bestaat uit stijlvolle huizen en leuke appartementen, gebouwd rond de jaren 90. Buiten het centrum bestaat het woningaanbod voor een groot deel uit nieuwbouw uit het midden en hogere segment.

Recreatie

Aalsmeer is omgeven door veel water. De recreatiegebieden en het centrum zijn door de Gemeente in de laatste jaren onder handen genomen. Ook is het aantal culturele sterk toegenomen in Aalsmeer. Het wordt daarmee steeds aantrekkelijker om in Aalsmeer te verblijven!

Waarom een woningtaxatie?

Hypotheekverstrekkers zoals banken, verzekeraars of pensioenfondsen kunnen vooraf vragen om een erkend taxatierapport wanneer u een huis wilt kopen of verkopen. Het doel is om vast te stellen of de hoogte van de hypotheek in lijn loopt met de daadwerkelijke waarde van de te taxeren woning in Aalsmeer. Is er een woningtaxatie voor u vereist? Onze ervaren taxateurs bezorgen u een deskundige waardebepaling al binnen 3 dagen.

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Aalsmeer kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastrale kaart van de woning en kadastraal uittreksel
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Woningtaxatie in Aalsmeer

Bent u benieuwd hoe de woningtaxatie precies in zijn werk gaat? Direct Taxeren werkt transparant en efficiënt. Wij vragen u allereerst om het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Eenmaal ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt zeer snel na de aanvraag telefonisch bericht voor het maken van een afspraak.

Erkende NVM-taxateurs

Onze erkende NVM-taxateur zal de woning komen bekijken. Hij taxeert aan de hand van enkele belangrijke woningeigenschappen zoals de hoeveelheid ruimten en de kwaliteit van de woning. Verder wordt er een analyse van de omgeving van Aalsmeer gemaakt.

Taxatierapport

De gegevens worden verwerkt in het taxatierapport. Wij doen dit direct na de taxatie. Dankzij onze efficiënte werkwijze heeft u het taxatierapport binnen 3 dagen in huis. Is het nodig om een taxatierapport met NWWI-certificatie opgeleverd te krijgen? Geen probleem, deze ontvangt u binnen slechts enkele werkdagen.

Contact

Bent u van plan om een woning in Aalsmeer te kopen of te verkopen? Laat Direct Taxeren de woningtaxatie voor u regelen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Geef een reactie