Direct Taxeren

Taxatie Weesp

Direct Taxeren taxeert woningen in Weesp en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Weesp kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Weesp

Weesp is een stad met een historie: het oude centrum is in 1982 aangewezen als beschermd stadsgezicht en kent vele rijksmonumenten. Ooit is door het stadsbestuur besloten dat Weesp het rijke Amsterdam zou gaan beschermen en zo werd het een vestingstad. Het huidige Weesp is met haar centrale ligging tussen de A1, A9 en N236 een prima uitvalsbasis voor Amsterdam, Almere of het Gooi. Met de trein of de auto ben je er binnen een kwartier.

 

Woningen in Weesp

Naast de bekende ‘vuurlinie woningen’ gekenmerkt door hun houten gevels, kent Weesp ook eengezinswoningen, tweekappers en villas. Er is nieuwbouw in de polder ten noorden van Weesp en recentelijk is ook nog ‘De 6 Weesper Straatjes’ in de verkoop gegaan.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Weesp wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Weesp te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Weesp.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen enkele werkdagen in uw e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Weesp? Neem dan contact op!

Geef een reactie