Direct Taxeren

Taxatie Zaandam

Direct Taxeren taxeert woningen in Zaandam en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Zaandam kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Zaandam

Zaandam is internationaal bekend dankzij onder andere de Zaanse Schans, de oude Verkadefabriek, en het Tsaar Peterhuisje. Zaandam is in 1811 ontstaan aan beide oevers van de rivier de Zaan en maakt onderdeel uit van de gemeente Zaanstad.

Het openluchtmuseum van de Zaanse Schans trekt jaarlijks ruim een miljoen bezoekers en beschikt onder andere over het eerste kruidenierswinkeltje van Albert Heijn, een klompenmakerij en het Nederlands Uurwerken Museum.

Woningen in Zaandam

Zaandam kent een grote verscheidenheid aan woningaanbod. De oude buurten kennen mooie vrijstaande herenhuizen en gerenoveerde typische Zaanse huisjes. De Westerwateringbuurt is gebouw in de jaren 80 en kent veel moderne architectuur met kwadrantwoningen en huizen aan het water. Ten oosten van de zaan vinden we nieuwe moderne appartementencomplexen met fraaie uitzichten, maar ook ruime doorzonwoningen uit de jaren dertig.

Als u een woning in Zaandam koopt, kunt u dagelijks genieten van authentieke huisjes, prachtige molens en de gemoedelijke sfeer die het Zaanse te bieden heeft. Voor een taxatie van uw woning of te kopen woning, schakelt u Direct Taxeren in.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Zaandam wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Zaandam te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Zaandam.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Het rapport heeft u binnen slechts enkele werkdagen in uw e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Zaandam? Neem dan contact op!

Geef een reactie