Direct Taxeren

Taxatie Amstelveen

Bij Direct Taxeren taxeren we woningen in Amstelveen om te komen tot een objectieve waardebepaling van uw woning of appartement. Dit kan noodzakelijk worden geacht voor het krijgen van een financiering. Woningtaxatie gebeurt uitsluitend door erkende taxateurs met ruim twintig jaar vak- en werkervaring. Daardoor krijgt u een deskundige en objectieve waardeoordeling van uw huis. U heeft binnen 24 uur een afspraak en binnen enkele dagen een D-Tax taxatierapport in huis. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Amstelveen kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Wonen in Amstelveen

Het Noord-Hollandse Amstelveen is strategisch gelegen langs snelweg A9 en pal naast Amsterdam en Luchthaven Schiphol. De afgelopen eeuwen trokken de welgestelde Amsterdammers naar het gebied en anno nu is deze ontwikkeling nog steeds zichtbaar. Door de snelle groei die de regio door heeft gemaakt, kent de stad een grote diversiteit aan woningen. In het zuiden van Amstelveen vindt men veel woonerven met tussenwoningen, gebouwd in de jaren 70 en 80.

In de buurten bij het Amsterdamse bos en het Oude Dorp vindt men statige vrijstaande huizen en veel groen. Grote woonflats kent Amstelveen ook, rondom metrostations Zonnestein en Kronenburg. Het Stadshart van Amstelveen doet haar naam eer aan met een winkelcentrum, bibliotheek en culturele voorzieningen. Het nabijgelegen Amsterdamse Bos is voor veel inwoners een geliefde recreatieplek.

Amstelveen is internationaal

Amstelveen is een internationaal georiënteerde gemeente met stedenbanden in Duitsland, Peru, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. Ook is Amstelveen het centrum van de Japanse gemeenschap in Nederland. Misschien klinkt de stad typisch Hollands, maar ze staat dus internationaal ook goed op de kaart.

Hoe werkt een taxatie?

Wanneer u de aanvraag voor een taxatierapport in Amstelveen op deze pagina invult, gaan we direct voor u aan de slag. Een erkende NVM-taxateur neemt contact met u op om langs te komen bij uw woning. Daarbij worden de diverse ruimtes in en de ligging van uw huis in Amstelveen geanalyseerd. Dankzij deze grondige analyse kunnen wij komen tot een nauwkeurige oordeel van de waarde van de te taxeren woning.

taxatierapport binnen 3 dagen

Terug op kantoor werken we uw taxatie direct uit en ontvangt u het taxatierapport binnen 3 dagen in uw mailbox. In het geval dat u een taxatie met NWWI-certificatie nodig heeft, wordt de taxatie door het NWWI gecontroleerd en heeft u het gevalideerde taxatierapport zo spoedig mogelijk in huis.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Amstelveen? Neem dan contact op!

Geef een reactie