Direct Taxeren

Taxatie Mijdrecht

Direct Taxeren taxeert woningen in Mijdrecht en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in dit gebied kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Mijdrechtse kenmerken

Mijdrecht is het grootste dorp van De Ronde Venen en is omringt door polderlandschap. Veel groen en een dorpse schaal maakt deze stad een mooi gebied om kinderen groot te brengen. Anderzijds zijn stadsvoorzieningen binnen handbereik. Binnen een half uur bent u in Utrecht of Amsterdam. Mijdrecht is met verschillende busverbindingen goed bereikbaar met het OV. Ook heeft Mijdrecht een rechtstreekse verbinding met de Vinkeveense Plassen.

Woningen in Mijdrecht

Veel van de woningen in Mijdrecht zijn gebouwd in de jaren ’80 en dit kenmerkt de architectuur. Wickelhof is de laatste grote uitbreiding van Mijdrecht en dateert naar het begin van deze eeuw. Nieuwbouw in Mijdrecht is veelal verweven in de bestaande bebouwing.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Mijdrecht wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van het pand.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen enkele werkdagen in uw e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Mijdrecht? Neem dan contact op!

Geef een reactie