Direct Taxeren

Taxatie Diemen

Direct Taxeren taxeert woningen in Diemen. Of u nu een woning koopt of verkoopt, hypotheekverstrekkers kunnen in veel gevallen verzoeken om een erkend taxatierapport. Direct Taxeren is dan de aangewezen partner. Wij werken uitsluitend met erkende NVM-taxateurs die hun werk onder andere baseren op ruim twintig jaar werkervaring. Onze taxateurs kennen de kneepjes van het vak en zijn dus in staat om uw woning zo goed en nauwkeurig mogelijk te taxerenVoor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Diemen kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Locatie van Diemen

Diemen bevindt zich aan de zuidoostkant van Amsterdam en is vergroeid met de hoofdstad. Het gebied wordt al eeuwen bewoond en heeft zelfs een langere geschiedenis dan Amsterdam. Diemen is één van de oudste gemeentes van Nederland. Halverwege de twintigste eeuw ontwikkelde de plaats zich van klein dorp tot moderne buitenwijk van Amsterdam met meer dan 25.000 inwoners. De A9, A10 en A1 zorgen ervoor dat het gebied gemakkelijk met de auto te bereiken is. Maar ook een uitstekend netwerk van trein-, bus- en metrolijnen zorgt ervoor dat Diemen goed bereikbaar is.

Woningen in Diemen

Het woningaanbod in Diemen is gevarieerd. De wijk Diemen-Noord ligt tussen de A1 en het Amsterdam-Rijnkanaal en bestaat voornamelijk uit luxere eengezinswoningen en appartementen. Oud-Diemen bevat veel oudere losstaande huizen, terwijl Diemen-Centrum uit veel flats en smallere tussenwoningen bestaat. Hier bevinden zich ook het treinstation, het gemeentehuis en een groot winkelcentrum. In Diemen-Zuid vindt men veel woonerven met 30 km-zones. Ook is er een grote studentencampus naar Amerikaans model.

Hoe werkt een taxatie

Allereerst vragen wij u het formulier op deze pagina zo goed mogelijk in te vullen. Direct Taxeren ontvangt uw aanvraag en zal u vervolgens benaderen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak bezoekt één van onze taxateurs de te taxeren woning. De taxateur komt op basis van een aantal belangrijke factoren, zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Diemen, tot een juiste beoordeling van de waarde van de woning.

Na het bezoek aan de woning wordt de analyse uitgewerkt tot een taxatierapport. Over het algemeen ontvangt u uw rapport binnen enkele werkdagen in uw inbox. Snelheid en efficiëntie in combinatie met de beste kwaliteit maken Direct Taxeren de beste partner voor het taxeren van uw woning.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie van Direct Taxeren? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie