Direct Taxeren

Taxatie Duivendrecht

Bij Direct Taxeren wordt uw huis in Duivendrecht uitsluitend getaxeerd door erkende taxateurs. Onze NVM-taxateurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in regio Duivendrecht. U heeft binnen 24 uur een afspraak en binnen enkele dagen een D-Tax taxatierapport in huis. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Wonen in Duivendrecht

Wonen in het Noord-Hollandse Duivendrecht heeft de charme van het wonen in een dorp, met alle stadse faciliteiten in de buurt. De verschillende delen van Duivendrecht hebben ieder zo hun eigen kenmerken: het Amsterdam Business Park, het dorp, en het landelijke gebied aan de Amstel, bestaande uit de Groot en Klein Duivendrechtse Polders. Groen is in dit gebied niet alleen te vinden in de polders. De woonwijken van Duivendrecht beschikken over veel groen, wat deze stad een aangename plek maakt om te wonen.

Woningen

Het straatbeeld in Duivendrecht wordt voor een deel bepaald door de appartementen. Er is daarom een ruim aanbod aan boven- of benedenwoningen beschikbaar in Duivendrecht. De koopwoningen in Duivendrecht zijn populair bij jonge gezinnen.

Bereikbaarheid

Duivendrecht staat bekend als een goed knooppunt voor trein- en metroverkeer. Dit maakt Duivendrecht de forenzenstad bij uitstek. Vanaf Duivendrecht zijn er goede aansluitingen naar Amsterdam Arena, het Amsterdam Business Park en Diemen.

Recreatie

Duivendrecht biedt haar inwoners verschillende recreatiemogelijkheden. Zo is er de ‘bordjesroute’, een mooie historische wandeling door Duivendrecht. Zoekt u iets meer uitdaging in het weekend, dan zijn er tal van mogelijkheden. Deze stad biedt voor ieder wat wils: zwemmen in zwembad de Amstel, tennis, squash, en voor veel balsporten beschikt Duivendrecht over een sportvereniging.

Direct Taxeren

Of u nu een woning wil kopen of verkopen: een waarde taxatie is zeer waardevol. Zo kunnen hypotheekverstrekkers het verplicht stellen om het betreffende object door een erkend woningtaxateur te laten taxeren. In dat geval is de taxatie van uw huis in goede handen bij Direct Taxeren!

Erkende NVM-taxateurs

Direct Taxeren werkt uitsluitend met erkende NVM-taxateurs die op efficiënte wijze de waarde van de woning vaststellen in een deskundig taxatierapport. Direct Taxeren kijkt terug op ruim twintig jaar werkervaring: wij kennen de kneepjes van het vak en daardoor kunnen wij uw woning op de juiste waarde taxeren.

Onderdelen taxatie

Bij woningen in deze regio kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Type woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Architectonische en esthetische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Hoe werkt een taxatie

Om een taxatie aan te vragen, vult u allereerst het online aanvraagformulier op de website van Direct Taxeren in. Zodra wij deze hebben ontvangen, starten we de taxatieprocedure. Eén van onze erkende NVM-taxateurs neemt contact met u op voor een afspraak. Vervolgens taxeren we de koop- of verkoopwoning. Hierbij letten we op de aanwezige ruimten en de ligging van de woning.

Taxatierapport

Zodra alle informatie is geïnventariseerd, stellen we het taxatierapport voor u op. Een taxatierapport met NWWI-certificatie heeft u binnen slechts enkele werkdagen in huis.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het taxeren van een woning? Onze taxateurs helpen u graag. Neem hier contact met ons op.

Geef een reactie