Direct Taxeren

Taxatie Zaandijk

Direct Taxeren taxeert woningen in Zaandijk en levert de hoogste kwaliteit dankzij ruim twintig jaar werkervaring en door uitsluitend met erkende NVM-taxateurs te werken. Steeds vaker zullen de verschillende hypotheekverstrekkers (banken, pensioenfondsen, verzekeraars etc.) vragen om een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. In dat geval is Direct Taxeren uw partner bij uitstek. Maak kennis met onze professionele werkwijze en reken op kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Voor €475,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen taxatie

Bij woningen in Zaandijk kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Kenmerken van Zaandijk

Zaandijk is het jongste en kleinste dorp van de gemeente Zaanstad. Gelegen aan de Zaan is het dorp vooral bekend door de Zaanse Schans dat pal tegenover het dorp ligt. Het dorp wordt gescheiden door het spoor en de N203 en is makkelijk te bereiken met bus 391.

Woningen in Zaandijk

Het kleine dorpje Zaandijk wordt gekenmerkt door de vele originele Zaanse bouw. Ook is Zaandijk bekend om de Gortershoek, een beschermd dorpsgezicht, met veel nog originele houten huizen. De korenmole De Bleeke Dood blijft een trekpleister, net als de oude arbeidershuizen met tussendoor slootjes in het centrum van het dorp.

Hoe werkt woningtaxatie

Als u een woning in Zaandijk wilt kopen of verkopen, is het allereerst zaak om de werkelijke waarde van het betreffende huis of appartement vast te stellen. Omdat het om een grote investering gaat, is het van belang om te kijken naar een objectieve en serieuze partner die de woningtaxatie voor zijn rekening kan nemen. Direct Taxeren staat daarom klaar om uw woning in Zaandijk te taxeren. U kunt zich bij ons aanmelden door het aanvraagformulier op de website in te vullen.

Erkende NVM-taxateur

Vervolgens neemt een erkende NVM-taxateur contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak staat de werkelijke woningtaxatie op het programma. Wij kijken naar een aantal belangrijke factoren zoals de aanwezige ruimten en de ligging van de woning in Zaandijk.

Taxatierapport

Zodra we alle gegevens in kaart hebben gebracht, stellen wij op ons kantoor het taxatierapport op. Dit rapport wordt standaard opgesteld met NWWI-certificatie. Deze heeft u binnen enkele werkdagen in uw e-mailbox!

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Zaandijk? Neem dan contact op!

Geef een reactie