Direct Taxeren

Taxatiekosten

Bent u op zoek naar een huis of wilt u uw woning in de verkoop zetten? Wat kost een taxatie in uw buurt? Bij Direct Taxeren heeft u al een taxatie voor €249,- die binnen 3 dagen in uw mailbox zit. Wilt u een erkende NWWI taxatie, dan zijn de kosten taxatie €375,-. U heeft uw taxatierapport binnen 5 dagen in huis.

De goedkoopste partner voor erkende taxaties

Bij Direct Taxeren bewijzen we dat een erkende taxatie niet duur hoeft te zijn. De kosten voor een all-in taxatierapport beginnen namelijk bij €249. Onze NVM taxateurs ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis van onze taxateurs gewaarborgd. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen in verschillende regio’s in het land. Door deze kennis en ervaring zijn onze taxateurs in staat een erkende taxatie efficiënt en voordeling uit te voeren.

Kosten Taxatie bij D-Tax

De kosten taxatie hoeven niet hoog te zijn! Bij D-Tax betaal je een vast bedrag ongeacht de waarde van het pand.

Gegarandeerd altijd lage taxatiekosten: €249 zonder NWWI-keuring en €375 met WWI-keuring. Het geleverde NWWI-rapport is erkend door alle banken in Nederland, met een keuze voor NWWI-certificering.

Bent u van plan om een woning in Aalsmeer te kopen of te verkopen? Laat Direct Taxeren de woningtaxatie voor u regelen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Geef een antwoord