Direct Taxeren

Taxatie Zunderdorp

Bij Direct Taxeren taxeren we woningen in Zunderdorp voor een objectieve waardebepaling van uw woning of appartement dat nodig is voor het aanvragen van een financiering. Dit gebeurt uitsluitend door erkende taxateurs met ruim 20 jaar ervaring. Daardoor krijgt u een deskundig en objectief waardeoordeling van uw huis.  Voor €375,- all in ontvangt u een NWWI gecertificeerd taxatierapport. Een taxatie met NWWI is binnen enkele dagen klaar!

Onderdelen van taxatie in Zunderdorp

Bij woningen in deze regio kijken we bij de taxatie naar de volgende onderdelen:

  • Soort woning, grootte en indeling
  • Ligging, uitzicht, eventuele overlast en voorzieningen in de nabije omgeving
  • Bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
  • Esthetische en architectonische kwaliteit
  • Kadastraal uittreksel en kadastrale kaart van de woning
  • Referentieobjecten uit de omgeving en met de waardeontwikkelingen van de woning

Hoe werkt een taxatie?

Wanneer u de aanvraag voor een taxatierapport in Zunderdorp op deze pagina invult, gaan we direct voor u aan de slag. Een erkende NVM-taxateur neemt contact met u op om langs te komen bij uw woning. Daarbij worden de diverse ruimtes in en de ligging van uw huis in Zunderdorp geanalyseerd om tot een juist waardeoordeel te komen.

Terug op kantoor werken we uw taxatie direct uit en ontvangt u het taxatierapport binnen 3 dagen in uw mailbox. Wanneer u een taxatie met NWWI-certificatie nodig heeft, dan wordt de taxatie door het NWWI gecontroleerd en heeft u een gevalideerd taxatierapport zo spoedig mogelijk in huis.

Contact

Heeft u een vraag over een taxatie voor uw woning in Zunderdorp? Neem dan contact op of kom bij ons langs!

Geef een reactie